DESPRE AIRTOX COMPANIE

AICI VĂ GĂSTIȚI CINE SUNTEM, CE FACEM ȘI CUM CREĂM CELE MAI BUNE ȘANȚE DE SIGURANȚĂ

AIRTOX companie

 

airtox-compania

 


AIRTOX® - pantoful de siguranță epic danez, dotat cu tehnologiile de mâine. Oferind confort superior și ușurință nevăzută pieței profesionale. În calitate de producător inovator de încălțăminte danez, nu facem compromisuri!

At Airtox, ne echipăm pantofii cu cele mai inovatoare și mai inovatoare tehnologii văzute vreodată în industria încălțămintei de siguranță. Pantofii noștri au capace de protecție de la vârf, rezistență excepțională la alunecare și cele mai ușoare straturi anti-penetrare de pe piață. Încălțămintea noastră de siguranță are tălpi de disipare electrostatică (ESD) și talpuri absorbante de șoc, care au efect de răcire. Airtox pantofii de siguranță au talpa interioară ușoară și flexibilă și talpă extrem de confortabilă. In plus, Airtox Pantofii de siguranță folosesc, de asemenea, fețe impermeabile și respirabile și o potrivire scandinavă largă. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac Airtox pantofi de siguranță cei mai buni pantofi de siguranță de pe piață.


Airtox este un brand descoperitor al încălțăminte de siguranță direct din Danemarca.


Facem încălțăminte de protecție cu calitate excepțională și confort, în timp ce încă mai sunt elegant și la modă pentru utilizare pe tot parcursul anului.

În prezent, Airtox produsele sunt vândute exclusiv în magazine selectate din jur Europa. Scopul nostru este să ne extindem amprenta globală și să facem produsele noastre disponibile în mai multe țări în viitorul apropiat, pentru ca mai multe persoane să se bucure de pantofii noștri de siguranță din Danemarca.


În prezent, ne concentrăm pe dezvoltarea și fabricarea încălțăminte de siguranță și vânzarea produselor noastre în toată lumea în cantități mari B2B. Pe lângă obiectivul nostru internațional, să asigurăm sprijinul continuu al întreprinderilor locale la Airtox, de asemenea, colaborăm cu întreprinderi mici și familiale, cu care colaborăm intens pentru a construi relații de succes și de lungă durată. Acesta este un lucru de care suntem foarte apreciați.

Legenda lui AIRTOX marca

 

Fața Airtox marca este o pasăre caracteristică, ușor prădătoare. Care este originea sa? Ce reprezintă? Și ce legătură are cu viitorul încălțămintei de siguranță?Airtox păsările au atins pe Pământ de pe o planetă îndepărtată din afara Sistemului nostru Solar. Sunt ființe mecanice extrem de inteligente, cu inteligență avansată.


Au venit pe Pământ și - dintr-un motiv necunoscut, au început să creeze pantofi cu proprietăți speciale, niciodată văzute în industria încălțămintei. Ei împărtășesc aceste produse revoluționare cu oamenii. Nu puteți fi sigur cum să vă conectați cu ei, deoarece comunicarea lor cu oamenii ia diferite forme.


În mod ironic, unul dintre cele mai concentrate cuiburi de Airtox păsări pot fi găsite pe aeroportul din Copenhaga. De acolo călătoresc pe distanțe uriașe, în special în turme, pentru a-și răspândi populația în toată lumea.


Nu știm prea multe despre ele, dar ceea ce știm este că Airtox păsările sunt imprevizibile, se dezvoltă rapid și sunt mult mai avansate din punct de vedere tehnologic decât orice pe Pământ. Cunoașterea și tehnologia pe care o împărtășesc cu noi, ne fac viața mai confortabilă, elegantă și mai sigură.


Scopul poveștii este de a crea o iluzie a acestei păsări, care preia controlul asupra Airtox Divizia de cercetare și dezvoltare, cu misiunea de a aduce cele mai noi tehnologii pe Pământ Din emisfera intergalactică, permițându-ne să creăm cele mai sofisticate pantofi ultra confortabili. Încălțăminte care sunt umplute cu cele mai luxoase tehnologii și aproape din această lume.

Proiectarea și dezvoltarea daneză a celor mai bune încălțăminte de siguranță

 

AIRTOX tehnologii de cercetare și dezvoltare


AIRTOX sediul social are sediul în Danemarca. De aici, toate proiectarea, dezvoltarea și cercetarea sunt realizate. Am dedicat o cantitate foarte mare de timp și resurse cercetării tehnologiilor și materialelor de testare, componentelor și sistemelor noi.

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare are peste 20 de ani de experiență în încălțăminte de siguranță și ține evidența întregului proces de dezvoltare, de la prima schiță de proiectare până la produsul final.


TESTAM PRODUSELE NOASTRE ÎN CELE MAI EXTREME MEDIU

Garantăm fiabilitatea și calitatea tuturor produselor noastre. Spre deosebire de o mare parte din concurenții noștri, nu facem compromisuri. Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri.


UTILIZAM TEHNOLOGII EXTENSIVE

În prezent sunt câteva tehnologii care sunt disponibile în Airtox selecții de pantofi: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® și Powerbreeze®. Aceste tehnologii au fost concepute cu atenție by Airtoxunitatea specială „Laboratorul 32”.


ÎNTOTDEAVĂ NE GÂNTIM DESPRE VIITOR


At Airtox suntem proactivi în dezvoltarea și investigarea noilor tendințe în industria încălțămintei de siguranță. Ne propunem să rămânem inovatori și în fruntea industriei. Noile tehnologii încă implementate în XNUMX Airtox produsele sunt testate, iar beneficiile introducerii lor sunt discutate pentru a se asigura că AirtoxPantofii de siguranță ultra ușori sunt cei mai avansați de pe piață.

Misiune și viziune

 

Misiune și viziune AIRTOX


Viziunea și obiectivul nostru general este de a deveni cel mai unic și inovator brand în sectorul siguranței industriale.


Pentru a atinge acest obiectiv, suntem în prezent în misiunea de a utiliza cunoștințele și inspirația din culturile globale. Facem acest lucru prin colaborarea cu oameni și companii din întreaga lume și construind un mediu multinational la locul nostru de muncă. 


Pe parcursul procesului de muncă, ne concentrăm pe responsabilitățile sociale și condițiile de muncă minunate, pentru a ne asigura că motivația și dăruirea fiecărui coleg se accelerează la perfecțiune.


Ne pasă de protecția mediului nostru și ne asigurăm că atât noi, cât și toți furnizorii noștri se angajează să respecte cu strictețe toate legile internaționale și locale de mediu.

Cariere la AIRTOX

cariera la airtox târg de încălțăminte de siguranță

 


Cariera la Airtox și responsabilitatea socială:


Prioritatea noastră este să oferim angajaților noștri cele mai bune condiții de muncă. Considerăm că este de o importanță semnificativă generarea unui spațiu de lucru confortabil pentru a ne asigura că angajații noștri joacă un rol activ în dezvoltarea pozitivă a companiei noastre. Prin urmare, avem o abordare deschisă și nediscriminatorie a personalului și colaboratorilor noștri și ne asigurăm că diversitatea și auto-dezvoltarea sunt susținute.


Urmăm un cod global de conduită, format din mai multe principii fundamentale privind comportamentul etic și responsabil la nivel mondial. Pentru toți furnizorii noștri colaboratori, garantăm următoarele: toate relațiile de muncă vor respecta nevoile de bază în conformitate cu convențiile ONU.


Căutăm mereu noi talente pentru a contribui la echipa noastră. Dacă sunteți suficient de curajoși să lucrați în mediul nostru distractiv, rapid și inovator, aplicați și spuneți-ne despre voi!