AIRTOX Cizme de siguranță TX66

TransAm

Siguranță deplină, cu un nivel de confort incomparabil

Cel mai avansat Airtox stilul TX66 se caracterizează printr-un număr de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: Whitelayer® - puternic ca oțelul și moale ca o cârpă de bucătărie. Cu Whitelayer®, Airtox a creat o tehnologie de ultimă generație care diferențiază TX66 de orice alte încălțăminte de siguranță de pe piață pe care le puteți cunoaște astăzi.


Airtox a modernizat, de asemenea, materialul superior pentru acest stil la un material nou și avansat din microfibră. Acest material oferă proprietăți ușoare, respirabilitate și hidrofug. Potrivirea acestui stil este superioară și o clasă proprie. Inginerii noștri au reușit să creeze o ținută largă, atletică și să facă pantofii să se potrivească ca o mănușă.


Whitelayer® combinate cu Airtox Air-system 3.0, face ca pantofii de siguranță TX66 să fie flexibili într-o măsură cunoscută doar de la câțiva pantofi sport buni.


TX66 este echipat cu ușor pornire și oprire Airtox Sistem inteligent de șiretură.


Disponibil într-o singură versiune de culoare: albastru (pentru diferite combinații de culori în versiunea scăzută consultați TX11, TX22, TX33, TX44 - cu sistem de dantelare or TX1, TX2 or TX3 - cu șireturi pentru pantofi).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Siguranță deplină, cu un nivel de confort incomparabil

Cel mai avansat Airtox stilul TX66 se caracterizează printr-un număr de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: Whitelayer® - puternic ca oțelul și moale ca ...

Super Features:
Proprietăți:
  • AIRTOX Dantelare inteligentă PRO
  • Capac de vârf ușor din oțel NEO
  • Toleu clar de înaltă performanță TPU
  • O largă potrivire scandinavă
  • Talpă rezistentă la ulei, acid și combustibil
  • Rezistent la caldura pana la 150 ° C (talpa exterioara)
Mărimea:

36-48

Alte produse din aceasta range