AIRTOX Incaltaminte de siguranta TX33

TransAm

Siguranță deplină, cu un nivel de confort incomparabil

Cel mai avansat Airtox stilul TX33 se caracterizează printr-un număr de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: Whitelayer® - puternic ca oțelul și moale ca o cârpă de bucătărie. Cu Whitelayer®, Airtox a creat o tehnologie de ultimă generație care diferențiază TX33 de orice alte încălțăminte de siguranță de pe piață pe care le puteți cunoaște astăzi.


Airtox a modernizat, de asemenea, materialul superior pentru acest stil la un material nou și avansat din microfibră. Acest material oferă proprietăți ușoare, respirabilitate și hidrofug. Potrivirea acestui stil este superioară și o clasă proprie. Inginerii noștri au reușit să creeze o ținută largă, atletică și să facă pantofii să se potrivească ca o mănușă.


Whitelayer® combinate cu Airtox AIR-system 3.0, face ca pantoful de siguranță TX33 să fie flexibil într-o oarecare măsură, cunoscut doar de la câteva adidași bune.


TX33 este echipat cu ușor pornire și oprire Airtox Sistem inteligent de șiretură.


Disponibil într-o versiune de culoare: verde (pentru diferite combinații de culori vezi TX11, TX22, pentru versiunea cu șireturi de pantofi aruncați o privire TX1, TX2 or TX3, pentru versiunea de pornire midcut - verificați TX66).


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Siguranță deplină, cu un nivel de confort incomparabil

Cel mai avansat Airtox stilul TX33 se caracterizează printr-un număr de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: Whitelayer® - puternic ca oțelul și moale ca o cârpă de bucătărie. Cu Whitelayer®, Airtox a creat o tehnologie de ultimă generație care diferențiază TX33 de orice alte ...

Super Features:
Proprietăți:
  • AIRTOX Dantelare inteligentă PRO
  • Capac de vârf ușor din oțel NEO
  • Toleu clar de înaltă performanță TPU
  • O largă potrivire scandinavă
  • Talpă rezistentă la ulei, acid și combustibil
  • Rezistent la caldura pana la 150 ° C (talpa exterioara)
Mărimea:

39-48

Alte produse din aceasta range