AQUA-CELL®

Aqua-Cell® este singura noastră membrană bi-componentă care face Airtox încălțăminte de siguranță 100% impermeabilă. Funcționează perfect chiar și în cele mai extreme vremuri, oferind protecție împotriva ploii și a condițiilor de lucru umede. Aqua-Cell® membrana este, de asemenea, respirabilă. Ca rezultat, Aqua-Cell®  menține picioarele uscate și proaspete în orice moment.

 

Află mai multe

COOL&ME®

Cool&Me® este un sistem de răcire extrem de avansat. Sistemul este conceput pentru a îmbunătăți circulația aerului în interiorul tălpii și pentru a regla temperatura și confortul. Datorită unei construcții unice cu microcanal hexagonal, picăturile de transpirație sunt transportate în mod constant departe de picioare, vaporizându-vă și menținându-vă picioarele uscate. În același timp, aerul proaspăt poate trece cu ușurință prin branț. Cool&Me® împiedică picioarele să se încălzească și transpirate pentru a crește confortul general atunci când purtați pantofii.

Află mai multe

POWERBREEZE®

PowerBreeze® este țesătura noastră de înaltă tehnologie, respirabilă, utilizată în multe Airtox produse. În contrast cu Cool&Me® sistem, PowerBreeze® este utilizat în partea superioară a pantofului pentru a permite un flux de aer constant. Acest microfabric ajută la gestionarea transpirației și la menținerea unei senzații de uscare atunci când purtați pantoful. PowerBreeze® oferă respirabilitate superioară, lăsându-vă senzația de adevărată prospețime de fiecare dată când vă purtați Airtox.

Află mai multe

StyroSoft®

Tehnologie ultrasoft de absorbție a șocurilor pentru tălpi intermediare. Amortizare, retur de energie și flexibilitate simultan. Mult mai moale decât materialul EVA obișnuit.

WHITELAYER®

Whitelayer® este nu mai puțin decât o senzație globală și este folosit în Airtox pentru prima dată în industria încălțămintei de siguranță. Această țesătură unică din pâslă nemetalică este o revoluție în materialul anti-perforare pentru încălțăminte de siguranță. Este o fibră extrem de puternică, ușoară, moale și extrem de flexibilă, care nu are nicio concurență reală pe piață.

Oferă un nivel extraordinar de ridicat de protecție pentru picioarele tale în orice mediu. Whitelayer® vă oferă libertate de mișcare și confort superior. Cu ajutorul unor tehnologii precum Whitelayer® , Airtox a reușit să elimine decalajul dintre antrenorii obișnuiți și pantofii de siguranță!

Află mai multe