AIRTOXPantof de siguranță X-Han Kjøbenhavn

AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn

O fuziune la modă cu modă și siguranță 

Cel mai avansat AIRTOXPantoful de siguranță X-Han Kjøbenhavn se caracterizează printr-o serie de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: WHITELAYER® - puternic ca oțelul și moale ca o cârpă de bucătărie. Cu WHITELAYER®, Airtox a creat o tehnologie revoluționară care setează AIRTOXPantof de siguranță -X-Han Kjøbenhavn, în afară de orice alte încălțăminte de siguranță de pe piață pe care le-ați putea cunoaște astăzi.


Airtox a modernizat, de asemenea, materialul superior pentru acest stil la un material nou și avansat din microfibră. Acest material oferă proprietăți ușoare, respirabilitate și hidrofug. Potrivirea acestui stil este superioară și o clasă proprie. Inginerii noștri au reușit să creeze o ținută largă, atletică și să facă pantofii să se potrivească ca o mănușă.


WHITELAYER® combinate cu Airtox AIR-system 3.0, face ca AIRTOXPantof de siguranță X-Han Kjøbenhavn flexibil la un nivel cunoscut doar de la câțiva adidași buni. 


Disponibil într-o singură culoare: negru

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

O fuziune la modă cu modă și siguranță 

Cel mai avansat AIRTOXPantoful de siguranță X-Han Kjøbenhavn se caracterizează printr-o serie de super features, cum ar fi stratul revoluționar anti-penetrare: WHITELAYER® - puternic ca oțelul și moale ca o cârpă de bucătărie. Cu WHITELAYER®, Airtox a creat o tehnologie revoluționară care setează AIRTOX-X-Han ...

Super Features:
Proprietăți:
  • Capac de vârf ușor din oțel NEO
  • Toleu clar de înaltă performanță TPU
  • O largă potrivire scandinavă
  • Talpă rezistentă la ulei, acid și combustibil
  • Rezistent la caldura pana la 150 ° C pentru talpa exterioara
Mărimea:

37-46