COOL&ME®

COOL&ME® este un sistem de răcire extrem de avansat. Sistemul este conceput pentru a îmbunătăți circulația aerului în interiorul tălpii și pentru a regla temperatura și confortul. Datorită unei construcții unice cu microcanal hexagonal, picăturile de transpirație sunt transportate în mod constant departe de picioare, vaporizându-vă și menținându-vă picioarele uscate. În același timp, aerul proaspăt poate trece cu ușurință prin branț. COOL&ME® împiedică picioarele să se încălzească și transpirate pentru a crește confortul general atunci când purtați pantofii.

Află mai multe

POWERBREEZE®

PowerBreeze® este țesătura noastră de înaltă tehnologie, respirabilă, utilizată în multe Airtox produse. În contrast cu COOL&ME® sistem, PowerBreeze® este utilizat în partea superioară a pantofului pentru a permite un flux de aer constant. Acest microfabric ajută la gestionarea transpirației și la menținerea unei senzații de uscare atunci când purtați pantoful. PowerBreeze® oferă respirabilitate superioară, lăsându-vă senzația de adevărată prospețime de fiecare dată când vă purtați Airtox.

Află mai multe

WHITELAYER®

WHITELAYER® este nu mai puțin decât o senzație globală și este folosit în Airtox pentru prima dată în industria încălțămintei de siguranță. Această țesătură unică din pâslă nemetalică este o revoluție în materialul anti-perforare pentru încălțăminte de siguranță. Este o fibră extrem de puternică, ușoară, moale și extrem de flexibilă, care nu are nicio concurență reală pe piață. WHITELAYER® a fost inițial dezvoltat în SUA pentru uzura anti-penetrare a armatei SUA. De atunci, WHITELAYER® a fost în continuare dezvoltat exclusiv pentru Airtox industries într-un strat anti-perforație, cel mai puternic de acest gen.

Oferă un nivel extraordinar de ridicat de protecție pentru picioarele tale în orice mediu. WHITELAYER® vă oferă libertate de mișcare și confort superior. Cu ajutorul unor tehnologii precum WHITELAYER® , Airtox a reușit să elimine decalajul dintre antrenorii obișnuiți și pantofii de siguranță!

Află mai multe

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® este singura noastră membrană bi-componentă care face AIRTOX încălțăminte de siguranță 100% impermeabilă. Funcționează perfect chiar și în cele mai extreme vremuri, oferind protecție împotriva ploii și a condițiilor de lucru umede. AQUA-CELL® membrana este, de asemenea, respirabilă. Ca rezultat, AQUA-CELL®  menține picioarele uscate și proaspete în orice moment.

 

Află mai multe

StyroSoft®

Tehnologie ultrasoft de absorbție a șocurilor pentru tălpi intermediare. Amortizare, retur de energie și flexibilitate simultan. Mult mai moale decât materialul EVA obișnuit.