AQUA-CELL®

Aqua-Cell® este o membrană bicomponentă cu proprietăți excelente de respirație și este 100% impermeabilă. Cu Aqua-Cell®, picioarele tale sunt menținute uscate și proaspete.

COOL&ME®

Cool&Me® este o caracteristică tehnică găsită în anumite branțuri Airtox. Sistemul este conceput pentru a regla temperatura și a transporta umiditatea. Cu construcția unică cu microcanale hexagonale a sistemului, transpirația este transportată departe de picioarele tale și se evaporă. Cool&Me® ajută la prevenirea supraîncălzirii și îmbunătățește igiena picioarelor.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® este un sistem textil de înaltă tehnologie care asigură o bună circulație a aerului prin toate straturile de pe partea superioară a pantofului. Cu o respirabilitate îmbunătățită, probabil că veți avea picioare mai uscate și mai proaspete pe tot parcursul zilei.

StyroSoft®

StyroSoft® este o tehnologie unică de amortizor dezvoltată de unitatea de experți Airtox, LAB 32. Tălpile StyroSoft® sunt moi și elastice. StyroSoft® are un efect de rebound de până la 64%. Rezultatul este un confort remarcabil la mers.

WHITELAYER®

Cel mai ușor și mai flexibil strat anti-penetrare din lume pentru pantofi de siguranță! Whitelayer® este excepțional de flexibil și cântărește doar 32 grams. Este cu 55% mai ușor în comparație cu alte straturi textile anti-penetrare. Materialul este, de asemenea, absorbant de umiditate.