AIRTOX companie

 

airtox-compania

 


Airtox® - pantoful de siguranță epic danez, dotat cu tehnologiile de mâine. Oferind confort superior și ușurință nevăzută pieței profesionale. În calitate de producător inovator de încălțăminte danez, nu facem compromisuri!

Legenda lui Airtox pasăreMarca comercială pentru Airtox este o pasăre spațială misterioasă, „din această lume”. De unde vine și ce legătură are cu încălțămintea de siguranță a viitorului?


Puternicele „păsări spațiale” misterioase s-au prăbușit pe pământ de pe o planetă îndepărtată din emisfera intergalactică. Ei reprezintă viitorul și, de la aterizarea la sol, s-au concentrat, printre altele, pe revoluționarea pantofilor de siguranță.


Păsările sălbatice din spațiu s-au aliat rapid cu ele Airtoxdepartamentul de dezvoltare al lui, LAB 32, și a început imediat să infecteze departamentul cu tehnologii spațiale viitoare. The Airtox păsările au devenit atunci sinonime cu dezvoltarea supercharged pantofi de siguranță cu tehnologii suprareale.


În plus, nu știm prea multe despre ele, în afară de faptul că sunt imprevizibile și se pot transforma cu viteza fulgerului.


Dacă consideră că este necesar, pot trece și peste orice obstacol cu ​​care se confruntă.

Proiectat și dezvoltat la Copenhaga

 

AIRTOX tehnologii de cercetare și dezvoltare


At Airtox, inovația și confortul sunt în centrul atenției. Cercetăm și experimentăm în mod constant materiale noi și tehnologii avansate. Produsele sunt proiectate de echipa noastră tehnologică inovatoare; LAB 32.LAB 32, tehnici de ultimă oră!

Echipam cat mai multe modele cu super features A viitorului:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®


Noi am stabilit trendul!
Airtox își propune să transforme întreaga industrie, iar cu a noastră supercharged pantofii de siguranță sunt cunoscuți pentru că stabilesc tendința pe piață.

Misiune

 

Misiune_airtox


AirtoxViziunea lui este de a redefini conceptul de „pantofi de siguranță”.


Proiectăm produse inovatoare, avansate și bine gândite. Echipa noastră de dezvoltare R&D; LAB 32, lucrează îndeaproape cu profesioniști și laboratoare din mai multe țări în legătură cu dezvoltarea și optimizarea continuă a produselor noastre.


Pe parcursul tuturor proceselor noastre, ne concentrăm, de asemenea, pe responsabilitatea socială și pe condiții bune de muncă. Luăm în considerare mediul nostru și ne asigurăm că atât noi, cât și toți partenerii noștri de afaceri respectăm legile de mediu internaționale și locale.

 

Cariere la AIRTOX

cariera la airtox târg de încălțăminte de siguranță


Cariera la Airtox și responsabilitatea socială:


Prioritatea noastră este să oferim angajaților noștri cele mai bune condiții de muncă. Considerăm că este de o importanță semnificativă generarea unui spațiu de lucru confortabil pentru a ne asigura că angajații noștri joacă un rol activ în dezvoltarea pozitivă a companiei noastre. Prin urmare, avem o abordare deschisă și nediscriminatorie a personalului și colaboratorilor noștri și ne asigurăm că diversitatea și auto-dezvoltarea sunt susținute.


Urmăm un cod global de conduită, format din mai multe principii fundamentale privind comportamentul etic și responsabil la nivel mondial. Pentru toți furnizorii noștri colaboratori, garantăm următoarele: toate relațiile de muncă vor respecta nevoile de bază în conformitate cu convențiile ONU.


Căutăm mereu noi talente pentru a contribui la echipa noastră. Dacă sunteți suficient de curajoși să lucrați în mediul nostru distractiv, rapid și inovator, aplicați și spuneți-ne despre voi!