Despre noi | Airtox Despre

Angajat de vikingi

 

airtox-compania

 

Airtox - epicul pantof danez de siguranță plin cu tehnologiile de mâine. Produsele noastre sunt proiectate și proiectate în Copenhagen, – asamblate în țări selectate din întreaga lume.

Legenda lui Airtox pasăre



Cifra mărcii pentru Airtox este o pasăre spațială misterioasă, „din această lume”. De unde vine și ce legătură are cu încălțămintea de siguranță a viitorului?


Puternicele și misterioase „păsări spațiale” au aterizat pe Pământ de pe o planetă îndepărtată din emisfera intergalactică. Ei reprezintă viitorul și se concentrează asupra Airtoxîncălțăminte de siguranță.


Păsările sălbatice din spațiu s-au aliat rapid cu ele Airtoxdepartamentul de dezvoltare al lui, LAB 32și au început imediat să contamineze unitatea cu tehnologiile lor spațiale futuriste. Acesta este motivul pentru care păsările au devenit rapid sinonime cu tehnologiile suprareale găsite în Airtox încălțăminte de protecție.


În afară de asta, nu știm prea multe despre ei, în afară de faptul că sunt imprevizibili și capabili să se transforme cu viteza fulgerului. Dacă consideră că este necesar, vor trece peste orice obstacol.

Proiectat și proiectat în Copenhagen

 

AIRTOX tehnologii de cercetare și dezvoltare


At Airtox, producem produse luxoase și extrem de confortabile. Cercetăm și experimentăm în mod constant materiale noi și tehnologii avansate. Echipa noastră tehnologică inovatoare, LAB 32 in Copenhagen, supraveghează proiectarea și dezvoltarea.

Tehnologii de ultimă oră!

Echipăm cât mai multe produse cu exclusivitatea noastră super features A viitorului:
Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Misiune

 

Misiune_airtox


AirtoxViziunea lui este de a redefini conceptul de încălțăminte de siguranță.


Proiectăm produse inovatoare, avansate și bine gândite. Echipa noastră de dezvoltare R&D, LAB 32, lucrează îndeaproape cu laboratoare profesionale din întreaga lume pentru a dezvolta și optimiza produsele noastre.


Ne concentrăm pe responsabilitatea socială și pe condiții bune de muncă. Prioritizează prezentarea mediului nostru și solicităm tuturor partenerilor de afaceri să respecte legile de mediu globale și locale.

 

Etica muncii

 

cariera la airtox târg de încălțăminte de siguranță


At Airtox, ne străduim să oferim angajaților noștri condiții bune de muncă. Credem că angajații noștri sunt esențiali pentru creșterea continuă explozivă a companiei noastre. Avem o abordare deschisă și nediscriminatorie față de angajații noștri și subliniem că diversitatea și autodezvoltarea sunt susținute.


Urmăm un cod de conduită global care constă din mai multe principii de bază pentru un comportament etic și responsabil. Pentru toți furnizorii noștri, solicităm ca toate relațiile de muncă să îndeplinească cerințele de bază conform Convenției ONU.