AIRTOX Incaltaminte de siguranta FM11

Formula

Pantof de siguranță FM11 de la AIRTOX

Stilul FM11 de la Airtox este Super Charged Pantof de siguranță universal ușor și foarte respirabil.

 

Acest stil oferă Airtoxpaza iconică a unghiilor: Whitelayer® – extrem de flexibil și în același timp mai rezistent decât oțelul. Cea integrată Whitelayer® protecția unghiilor în FM11 cântărește doar 32 grams și este astfel cu 55% mai ușoară în comparație cu alte materiale de protecție pentru unghii textile. Ca un plus suplimentar, materialul este extrem de flexibil, respirabil și de control al umidității.


FM11 oferă un confort extraordinar de ridicat și este foarte rezistent la alunecare și la căldură până la 300 ° C. Partea superioară este alimentată de PowerBreeze® sistem de curgere a aerului, care ajută la o respirabilitate eficientă și la o circulație mai mare a aerului în pantof. Stilul este fără metal, foarte respirabil și recomandat numai în zonele care nu necesită rezistență la apă. Obligatii medii.


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD HRO

Pantof de siguranță FM11 de la AIRTOX

Stilul FM11 de la Airtox este Super Charged Pantof de siguranță universal ușor și foarte respirabil.

 

Acest stil oferă Airtoxpaza iconică a unghiilor: Whitelayer® – extrem de flexibil și în același timp mai rezistent decât oțelul. Cea integrată Whitelayer® protecția unghiilor în FM11 cântărește doar 32 grams și este deci 55%...

Super Features:
Proprietăți:
  • AIRTOX Dantelare inteligentă PRO
  • TPA-Plast capac ușor
  • O largă potrivire scandinavă
  • Talpă rezistentă la ulei, acid și combustibil
  • Talpă din cauciuc NRT cu rezistență la 300 ° C
Mărimea:

36-48

Alte produse din aceasta range